HISTORIA PUREZZA

Firma Purezza rozpoczęła swoją działalność w Australii jako wyraz pomysłu na zmianę sposobu pozyskiwania wody i oferowania jej klientom w obiektach branży hotelarsko-gastronomicznej.

Ponieważ woda dobrej jakości zawsze była istotnym elementem pozytywnych wrażeń kulinarnych zarówno dla konsumentów, jak i lokali, dostarczanie rozwiązań wodnych o najwyższej jakości estetycznej, smakowej i funkcjonalnej było podstawą tej wizji i ostatecznie przyczyniło się do narodzin marki.

Ta wizja, w połączeniu z rosnącym popytem ze strony konsumentów, zmotywowała Purezza do stworzenia prostej, nowoczesnej i doskonałej w smaku alternatywy dla wody butelkowanej, dostarczając najwyższej jakości rozwiązania dozujące, które umożliwiły lokalom wykorzystanie własnych, lokalnych źródeł wody do zaoferowania jej swoim klientom. Najnowsze technologie są wykorzystywane do dostarczania na żądanie orzeźwiającej wody gazowanej lub niegazowanej, zimnej lub w temperaturze pokojowej, która jest zdrowsza, czystsza, ma lepszą wartość i jest rozwiązaniem bardziej odpowiedzialnym społecznie niż tradycyjne metody.

Wiele lokali nadal jednak korzysta z tradycyjnych, jednorazowych dostaw wody butelkowanej, co jest kosztowne, nieefektywne, szkodliwe dla środowiska i nieodpowiadające trendom konsumenckim. Ponieważ konsumenci coraz częściej odrzucają niezrównoważoną wodę butelkowaną, unikalna koncepcja zdrowej, świeżo podawanej wody szybko staje się preferowaną alternatywą i kształtuje przyzwyczajenia konsumentów.

Dążąc do ustanawiania nowych trendów i stawiania sobie wyzwań, aby oferować innowacyjne doświadczenia naszym klientom i ich klientom, jesteśmy oddani ciągłym innowacjom produktowym w celu produkcji doskonałej w smaku, wysokiej jakości wody niegazowanej i gazowanej. Uzupełnia to nasza wizja przewodzenia ruchowi na rzecz usunięcia butelek jednorazowego użytku z globalnego łańcucha dostaw dla branży hotelarsko-gastronomicznej

Nazwa "Purezza" została zainspirowana tradycją i wartościami jakości i rzemiosła, które uosabiają czystość, prostotę i wyrafinowanie włoskiego designu. Czerpiąc wpływ i inspirację z tego włoskiego dziedzictwa, niestandardowy projekt kranów i butelek, w których podawana jest woda, pięknie obejmuje te elementy.

Od momentu powstania, w ostatnich latach Purezza z powodzeniem się rozwinęła i jest obecnie serwowana w tysiącach lokali w Europie, Ameryce Północnej, Ameryce Południowej i Australii, a setki kolejnych dołączają każdego tygodnia.

HISTORIA PUREZZA

KONCEPCJA PUREZZA

Purezza powstała z myślą o zapewnieniu prostej, nowoczesnej i doskonałej w smaku alternatywy dla wody stołowej i butelkowanej, dostarczając najwyższej jakości rozwiązania, które umożliwiają lokalom wykorzystanie własnych lokalnych źródeł wody do zaoferowania jej swoim klientom. Purezza nie tylko zapewnia najwyższą jakość estetyczną, smakową i funkcjonalną, ale także wykorzystuje najnowsze technologie, aby zapewnić, że oferta jest zdrowsza, czystsza, ma lepszą wartość i jest bardziej odpowiedzialna społecznie niż tradycyjne metody.

"Ten kompleksowy system oferowany jest wyłącznie dla branży hotelarsko-gastronomicznej (HoReCa) a świeża woda może być podawana jako gazowana, niegazowana, w temperaturze pokojowej w specjalnie przygotowanych butelkach Purezza wielokrotnego użytku. Purezza serwowana jest obecnie w ponad 20 tys miejscach na 4 kontynentach."

NASZA WIZJA

Być wiodącym, innowacyjnym dostawcą rozwiązań w zakresie wody dla branży HoReCa na całym świecie.

NASZA MISJA

Dostarczanie wysokiej jakości, doskonałej w smaku wody niegazowanej i gazowanej dla branży HoReCa poprzez wysokiej jakości produkty, a tym samym promowanie zrównoważonego rozwoju i pozytywnych doświadczeń klientów.

KONCEPCJA PUREZZA

DLACZEGO TWÓJ LOKAL POTRZEBUJE PUREZZA

We are social